|
|
Menu A a € 24,00
Licht gebonden groentensoep
Medailon van varkenshaas
in een fijne pepersaus
Bavaroise van sinaasappel
met straciatella ijs
|
Menu B a € 28,50
Salade met gerookte maiskipfilet
en mosterdmayonaise
Italiaanse soep van tomaten
en basilicum
Gebakken lamshaas
met een zachte mintsaus
Desert van de chef
|
Menu C a € 30,75
Salade van gerookte heilbotfilet
en tonijnmayonaise
Pompoensoep met basilicum
en croutons
Gebakken parelhoenborst
met saffraan-kruidensaus
Luchtige parfait met een
notenpraline
|
Menu D a € 35,25
Salade met gerookte en gemarineerde
Zalm
Licht gebonden soep met paddestoelen
Gebakken eendeborst
in een lichte sinaasappelsaus
Kokosmouse met
chocolade parfait
|
Menu E a € 39,75
Terinne van gerookte paling
en garnalen
Zacht romige mosterdsoep
Filet van kalfshaas
met een dragonsaus
Warme appelcarre
met vanillesaus en parfait
|
Menu F a € 46,50
Combinatie van Italiaanse- en
gerookte lamsham
Bouillon van gevogelte
met kruidenflensje
gestoomd tongrolletje
in saffraansaus
Citrusspoom
Gebakken ossehaas met gemarineerde
leverpate in een rozemarijnsaus
petit dessert
|